Merle update: 1 jaar!

Sorry voor mijn tijdelijk afwezigheid jongens… Lang verhaal… (iets met een huis kopen en verkopen en veel spannende dingen). In de tussentijd is er echter nog iets verbazingwekkends gebeurd. Er is namelijk al bijna een jaar voorbij sinds de geboorte van mijn meisje. Nu mijn kleine baby bijna mag promoveren naar dreumes is het de hoogste tijd om weer eens een update te schrijven.

Continue Reading

9 maanden update Merle!

Vorige maand had¬†weer een 31ste wat betekend dat ik precies Merle’s negenmaanden-verjaardag kon ‘vieren’. Niet dat ze cadeautjes krijgt hoor (die krijgt ze al meer dan genoeg) maar het is toch een leuk moment om even bij stil te staan.

Continue Reading

Een kijkje in de babykamer.

Sinds een week slaapt Merle in haar eigen kamer. Voor die tijd hadden we het ledikant gewoon bij ons op de kamer staan en was haar  babykamer eigenlijk alleen een plek om haar aan- en uit te kleden. Maar nu haar bedje er weer staat (en ze daar in slaapt) gebruiken we de kamer veel meer. Kijk je mee hoe haar kamertje eruit ziet?

Continue Reading

Ik wil geen roze!

Toen ik net zwanger was dacht ik dat we een jongetje zouden krijgen. Ik wilde ook heel graag een jongetje en vond het idee dat ik mijn man dan ‘een zoon’ gaf heel leuk. Een beetje ouderwets maar zo dacht ik er nou eenmaal over. Toen we erachter kwamen dat we een meisje kregen was het eerste dat ik zei: ‘Geen roze!!’

Continue Reading