Lievelings dingen.

Omdat we het enorm druk hadden met spannende zakenĀ vond ik het de hoogste tijd om even een blogje te vullen metĀ alle leuke en fijne dingenĀ van de laatste dagen. Op het gebied van het nieuwe huis hebben we een paar tegenslagen gehad en ik heb gewoon een paar algehele prut dagen achter de rug. Soms is volwassen zijn helemaal niet zo leuk en wil ik in foetushouding in een fort van dekens televisie kijken tot alles weer voorbij is. Maar he… Volwassenen kunnen dat niet (altijd) doen.

Continue Reading

Wij gaan verhuizen!

Twee jaar geleden waren we op dit moment druk bezig met het kopen van ons eerste huisje, waar we nu met veel plezier wonen. Omdat we op dat moment nog geen zekerheid hadden over mijn baan hebben we toen gekozen voor een klein en goedkoop huis. Stiekem wisten we wel een beetje dat het misschien wel eens te klein zou kunnen worden, maar die zorgen wuifden we weg want we waren helemaal verliefd op dit huisje.

Continue Reading

Hallo Zomer!

Vandaag begint de zomer en mag het nu dan ook wel eens een keer stoppen met regenen, toch? Voor mij is het vandaag sowieso een bijzondere dag want straks gaat mijn (niet meer zo) kleine zusje trouwen! Tijd voor Merle’s eerste bruiloft waarbij ze niet in meer mijn buik zit. Ik heb zo’n zin in deze zomer! Lekker kneuterig met mijn gezinnetje leuke dingen doen.

Continue Reading