Over Mij

Hoi!

Ik ben Nienke, 27 jaar en woonachtig in het wonderschone Almere.  Begin 2014 besloot ik maar eens een groter publiek te zoeken voor mijn kijk op het leven en werd mijn blog geboren! Ik ben een beetje gek, leuk gek, niet dwangbuisgek. En ik kan soms een beetje apart uit de hoek komen 😉

Deze blog is waar ik de leuke dingen in mijn leven combineer met m’n liefde voor schrijven. Ik schrijf voornamelijk persoonlijke stukjes en stukjes over mama-zijn. Ook kan ik veel praten over mijn katten of over leuke spulletjes die ik gekocht heb.

Oktober 2015 veranderde mijn leven totaal toen mijn dochter Merle geboren werd. Sindsdien ben ik mama en spendeer ik veel tijd op roze wolken.

Nu ben ik weer terug op mijn roze (of blauwe?) wolk want eind dit jaar verwachten we weer een kleintje!

Hier zijn nog wat feiten over mij:
  • Op 16 september 2014 stapte ik na 7 jaar verkering in het huwelijksbootje met de allerleukste man ter wereld, Boas.
  • Op 31 oktober 2015 werd Merle geboren, sindsdien denk ik aan weinig andere dingen en is deze blog een beetje veranderd in een mama-blog.
  • Mijn drie katten zijn de meest verwende beesten die er bestaan, serieus mijn huis lijkt wel een katten-peuterspeelzaal zoveel speelgoed hebben ze.
  • Mijn grootste verslaving is patat, ik zou echt elke dag patat kunnen eten, of eigelijk van alles met aardappel. Ben een echte Nederlander denk ik.
  • Ik ben een brildrager and I love it. zonder mijn bril voel ik me niet mezelf, en zie ik ook een stuk minder…
  • Ik werk op een medisch microbiologisch laboratorium, hier ben ik de hele dag bezig met allerlei vieze beestjes.

Super leuk dat je op mijn blog komt kijken! Ik wordt echt blij van mijn lezers. Dus, bedankt dat je hier aan het lezen bent 🙂

Ik streef ernaar om minimaal drie blogs per week te plaatsen. In ieder geval kun je hier elke woensdag terecht voor mijn weekoverzicht, een dagboek met foto’s van wat me allemaal bezighoudt.

Laat het weten als je tips of verbeterpunten hebt ennuh kom nog eens terug! Voor nog meer beste-lezer-ooit bonus punten, volg me ook op andere plekken op het interwebs:

Liefs,

Nienke

 

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge